marți, 22 iunie 2010

9 LUNI si 2 DINTISORI

Iris la 9 luni?
Este un copil foarte activ....scoate "untul din noi" cum ne place noua sa spunem.
Iris la 9 luni bate din palme, face tai-tai, spune "mama"...spre imensa mea bucurie si se chinuie sa spuna "tata" dar deocamdata nu-i iese decat "dada".
Iris la 9 luni nu face mofturi la mancare, ii place foarte mult orezul ,pestele, morcovii, iaurtul simplu si ar manca toate bananele din lume daca s-ar putea :))
Cu somnul stam la fel de rau ca pana acum, insa nu ne-am pierdut speranta ca vom creste mari si ne vom schimba obiceiurile.
Era sa uit de placerea ei maxima : desenele animate.In fiecare dimineata dupa ce ne trezim avem program pe baby tv.Preferatele noastre sunt The Hokey Pokey, Birthday Series si Charlie and the numbers, dar nu le refuzam nici pe celelalte atata timp cat mami lasa televizorul aprins.
Ultima noastra bucurie sunt cei 2 dintisori care abia de azi se arata timid ca si ghioceii de sub zapada.Dupa 2 luni de plans noaptea in somn, cateva zile de febra si controale zilnice in gurita (efectuate de mami si de tati) in sfarsit "raii" ( cum le spune tati) au avut destula forta sa sparga gingia si sa se arate.Mare bucurie!
Iris la 9 luni sta bine in picioare, se plimba de-a lungul tarcului, se tine cu o singura mana, se prinde din zbor pe cand sta sa cada si cateodata chiar isi mai tabaceste bucutele cand aterizeaza pe ele.Lui Iris ii place tare mult afara, in parculet, urmareste cu privirea toti copiii si se da in leagan.
Cam atat pentru 9 luni!Sigur am uitat cate ceva dar voi consemna in alta postare :)

Niciun comentariu: