marți, 16 martie 2010

6 LUNI- micuta noastra domnisoara

O jumatate de an!
Ce repede cresc copiii....doar cine ii are poate sti.Si e un lucru bun! Foarte bun! Iris se face tot mai cuminte pe masura ce creste.De aproape 2 saptamani am reusit sa facem nani seara pe la orele 22-23 dupa atatea luni in care mami si tati nu puneau capul pe perna inainte de 1-2 noaptea.
Iris e un copil minunat! Povesteste toata ziulica, e curioasa foc, ii trebe sa se joace cu orice prinde la mana.Urmareste cu privirea orice obiect pe care il vede la noi si de curand a descoperit telecomanda, iar ultima noutate e laptopul pe care adora sa il butoneze.
Iris e un copil rasfatat! Primeste mai tot timpul ce isi doreste cu un simplu marait...mami este cea care ii mai "taie aripile" si o mai lasa sa planga cateodata ca sa stie ca nu rezolva nimic daca e rea.
Iris e un copil vesel! si ma bucur mult pentru lucrul acesta.Doar daca te vede ca zambesti iti raspunde la randul ei cu un zambet larg.In 6 luni de zile niciodata Iris nu s-a trezit dimineata plangand.Din contra chiar daca mami mai incearca sa leneveasca prin pat ea se joaca singura cu manutele, cu plapuma, gangureste si daca o privesc pe sub gene o vad ca se uita la mine zambind si asteapta sa deschid si eu ochii sa primeasca pupicii obisnuiti de dimineata.
IRIS E VIATA NOASTRA!

Niciun comentariu: